Programma

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Een kleurrijk gezelschap aan tafel

Het programma begint buiten met muziek en een warm drankje. Binnen staat de soep al op. Een kleurrijk gezelschap van artiesten verzorgt een warm welkom en voorstellingen tijdens het diner, tussen de gangen door. Aan de 120 meter lange tafel beleef je het allemaal: theater, muziek, de ter plekke opgenomen film en het jaarlijkse koorwerk onder leiding van Yorick Heerkens en Terts Brinkhoff. Ondertussen klimmen de koks en de serveersters op tafel om voor jou een eenvoudig, smakelijk diner te verzorgen. De avond wordt feestelijk afgesloten door de Silent Disco, met een dansje op de tafel!

Programma

Ook dit jaar presenteert de WinterParade weer een verrassend en veelzijdig programma tussen de gangen door.
CLUB GEWALT schittert in een Winterlicious-R&B-operette, en klassiek duo Fus Grin brengt met z’n elektrische instrumenten de kerk in hogere sferen. Daarnaast verfilmen jij en je tafelgenoten, onder leiding van Synclab, het beroemde verhaal van Scrooge, A Christmas Carol. Yorick Heerkens en Terts Brinkhoff leiden tussendoor het grote koor dat we met zijn allen zullen vormen. Natuurlijk eindigen we de avond onder leiding van de Silent Disco, met een dansje op tafel! Graag deze avond op een bijzondere manier vastleggen? Laat je fotograferen in de Lumasol-fotobooth door PIPS:lab!

Programma

Als leidraad dit jaar is er het wereldberoemde verhaal van Ebenezer Scrooge: de gierige, hebzuchtige chagrijn, die na het bezoek van drie geesten – die van het verleden, heden en de toekomst – tot de conclusie komt dat samenzijn toch het hoogste goed is. Dickens’ A Christmas Carol lijkt in deze tijd van materialisme en individualisme weer helemaal op z’n plaats. De goede en slechte kanten van hebberigheid bepalen het wereldbeeld al eeuwen, maar voeren ook juist nu wereldwijd de boventoon. En laat de conclusie nou hét motto van de WinterParade zijn: beleven doe je samen.

Programma

HET MENU

  • Pomodorisoep
  • Vegetarische pastei met paddenstoelenragout
  • Kalkoen met tijm/port-jus
    Gebakken appeltjes, aardpeer en kastanjes (vega-optie)
    Aardappeltjes met gegrilde groenten en salade
  • Grand dessert

~ wijzigingen onder voorbehoud ~

Programma