Kaartverkoop

Kaartverkoop
Kaartverkoop
Kaartverkoop
Kaartverkoop
Kaartverkoop

PRIJZEN

Kaarten inclusief entree, programma en diner kosten €46,-
Kinderen t/m 12 jaar €24,50
Er zijn enkele uitzonderingen:
– CJP-pas €38,50
– Try-out €37,50

Drankjes zijn te koop op de avond zelf.

Op de locatie is er de mogelijkheid om bij de entree te pinnen en contant geld op te nemen via een pinautomaat. Wij maken u erop attent dat het betreden van, en het dansen op de tafels voor eigen risico is..

Schaft u kaarten voor de WinterParade aan ná 31 december 2018? Dan is de prijs €47,50, in verband met de BTW verhoging. Lid van CJP? Dan is een kaartje €40,-.

FAQ

Hoe bestel ik kaarten?

Kaarten voor de WinterParade koopt u online in de voorverkoop op deze website via Kaartverkoop. In de kolom hiernaast wordt stap voor stap uitgelegd hoe u kaarten voor de WinterParade koopt.

I don’t have a Dutch ATM card: how can I order tickets for the WinterParade?

To order tickets online, you need to have iDEAL, Visa or Mastercard. Please contact us at kassa@mobilearts.nl or +31 33 465 45 55 if you don’t have these options.

Kan ik kaarten reserveren of per e-mail bestellen?

Nee, het is alleen mogelijk om kaarten te bestellen door vooraf te betalen.

Ik kan niet internetbankieren en heb ook geen creditcard. Hoe bestel ik dan onlinekaarten voor de WinterParade?

U kunt alleen via iDEAL en met een credit card online kaarten kopen. Tenzij uitverkocht kunt u ook op de avond zelf een kaartje kopen tot een kwartier na aanvang.

Tot wanneer kan ik online kaarten bestellen?

Kaarten kunt u online bestellen tot 16.00 uur op de dag van uw bezoek. Daarna zijn er nog een beperkt aantal kaarten aan de deur te koop.

Ik wil mijn kinderen meenemen naar de WinterParade, kan dat?

De WinterParade biedt voor jong en oud een leuk programma. Kinderen t/m 12 jaar krijgen 50% korting en betalen slechts €24,50.

Wat is een CVC code op mijn creditcard?

Creditcards hebben een CVC-code ter extra beveiliging voor online transacties. Deze staat op de achterzijde van uw creditcard. Indien de CVC-code van uw creditcard uit meer dan 3 cijfers bestaat, vul dan alleen de laatste 3 cijfers in.

Kan ik bestelde kaarten annuleren of omruilen?

Nadat u uw kaarten online heeft gekocht, vindt er geen restitutie plaats. Misschien kunt u de kaarten overdragen aan vrienden of kennissen. In uitzonderingsgevallen kunnen wij uw kaarten omboeken naar een andere datum.

Ik heb de Podium Cadeaukaart, kan ik daarmee betalen op de Winterparade?

Nee, wij accepteren de Podium Cadeaukaart helaas niet.

Hoe kan ik meerdere kaarten kopen met CJP korting?

Een CJP pas is op naam, zodoende kan aan elk kaartverkoop account slechts één CJP pasnummer gekoppeld worden. Per account kunt u één CJP kaart kopen, wanneer u meerdere kaarten met korting wil kopen, zult u per CJP pashouder een account aan moeten maken.

Ik heb een cultuurkaart, krijg ik daarmee ook CJP korting?

Ja. Let op, als uw kaartnummer niet met 040 begint, dan moet u bij het aanmaken 040 voor uw kaartnummer invoeren.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat.

Stuur een email naar kassa@mobilearts.nl. U ontvangt z.s.m. antwoord. Op voorstellingsdagen belt u met de kassa op 06-5765 3171. Deze is telefonisch bereikbaar tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Buiten voorstellingsdagen kunt u contact opnemen met ons kantoor op 033-465 4555.