SPECIALE EDITIE WINTERPARADE OP 4 JANUARI BRENGT HAARLEMMERS BIJ ELKAAR

Mobile Arts, Jaar van de Ontmoeting, de Protestantse Kerk en Resto VanHarte nodigen Haarlemmers van verschillende achtergronden uit voor een bijzondere avond in de Grote of St. Bavokerk waarbij zij met elkaar een gedenkwaardige avond meemaken. De WinterParade strijkt dit jaar drie dagen neer in het hart van Haarlem in de Grote of St. Bavokerk. De kerk is al eeuwenlang een plek van ontmoeting en verwondering. Op de eerste dag van de Winterparade, donderdag 4 januari 2018, is de WinterParade geen gewone WinterParade maar een bijzondere editie als publieke afsluiting van het Jaar van de Ontmoeting. Deze avond is voor een bont gezelschap van Haarlemmers, die elkaar ontmoeten terwijl acteurs, dansers, muzikanten, koks en serveersters zorgen voor theater, muziek en eten.

 

Ontmoeten betekent uitwisselen, andere culturen leren kennen en dat is precies wat de WinterParade te bieden heeft met haar zeer gevarieerde programma. Samen eten verbindt en wie weet dit beter dan Resto VanHarte. Samen met lokale partijen verzorgen zij een feestelijk diner door Haarlemmers gekookt voor alle 500 gasten aan Tafel. Resto VanHarte streeft een samenleving na waar iedereen erbij hoort. Dat klinkt als muziek in de oren van de Protestantse Kerk die in de Bavo huist. Beiden bieden al sinds jaar en dag een plek voor ontmoeting in Haarlem. Zo ook op 4 januari 2018.

 

Voor deze avond zijn Haarlemmers uitgenodigd (door de gemeente Haarlem, de Protestantse Kerk, partners van Haarlem Ontmoet en Resto VanHarte ) die normaal gesproken door financiële, emotionele of sociale omstandigheden niet naar evenementen komen of uit eten gaan. Er is, naast deze genodigden, nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus koop een kaartje voor deze speciale editie op 4 januari en vier deze avond mee. Zo help je mee om deze groep Haarlemmers een goed begin van het nieuwe jaar te bezorgen.

 

Kaartjes voor 4 januari 2018 koop je hier