Kans Tegen Kanker Winterparade Special

Charity voor Stichting Kans Tegen Kanker

 

Op vrijdag 16 februari is er in de Gouwekerk in Gouda een WinterParade Special, georganiseerd door Stichting Kans tegen Kanker. Het betreft een speciale editie met andere tijden, prijzen, programma en menu.

De opbrengst van de avond gaat naar Kans Tegen Kanker. Deze stichting biedt financiële ondersteuning waar zorgverzekeringen de kosten niet vergoeden. Kankerpatiënten verdienen een maximale kans op genezing, dat is waar Kans Tegen Kanker zich voor inzet.

 

Prijs €60,00, excl bespreekkosten van €1,00 per toegangsbewijs (drankjes niet inbegrepen)

 

DATUM EN TIJDEN

 

Datum 16 februari 2018

Locatie Gouwekerk, Hoge Gouwe 39 te Gouda

Deur open 18.30 uur

Programma & diner 19.00 – 22.30 uur

Silent Disco 22.30- 23.30 uur

 

Ga voor meer informatie en tickets naar:

www.goudseschouwburg.nl
www.kanstegenkanker.nl

WinterParade heeft een warm hart voor gezinshereniging

Dit najaar voert VluchtelingenWerk Nederland actie voor gezinshereniging en vraagt Nederlanders een kaartje te sturen naar een vluchteling. Sommige vluchtelingen raken voor of tijdens hun vlucht verscheurd van hun geliefden en dierbaren en proberen, zodra ze veilig in Nederland zijn, via gezinshereniging weer samen te komen. Want zonder familie ben je nergens thuis. Duizenden vluchtelingen wachten momenteel in Nederland op hereniging en moeten het ook tijdens de feestdagen nog zonder hun gezin stellen.

 

De WinterParade omarmt de ‘warm hart’ kaartenactie van VluchtelingenWerk. Wij vinden dat iedereen met elkaar aan tafel hoort te zitten met kerst. Daarom brengen wij op 22 en 23 december de Lumasol Photobooth in ‘warm hart’ sferen en vragen onze bezoekers deze vluchtelingen een steuntje in de rug te geven met het maken van een speciale fotokaart. Om zo te laten we zien dat we aan ze denken in deze bijzondere tijd.

 

De fotokaarten worden verspreid over diverse azc’s en worden na afloop van elke avond ook gedeeld op de Facebook-pagina van de WinterParade. De WinterParade en VluchtelingenWerk hopen dat iedereen de foto’s deelt op zijn of haar eigen tijdlijn om zo de boodschap verder te brengen.

 

Thuis kun je ook meedoen aan de Warm hart kaartactie, klik hier om een kaartje voor een vluchteling te bestellen.

 

Bekijk het filmpje hier