Foto: Marjolein van Dijk

De WinterParade komt eraan!

“Buiten is het koud, van binnen is het warm”

De WinterParade is er weer! Van 21 t/m 30 december in de Zuiderkerk, Amsterdam en op 5 en 6 januari 2018 in de Grote of St. Bavokerk, Haarlem. Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? De WinterParade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op en aan een 120 meter lange tafel vertonen acrobaten, acteurs en muzikanten hun kunsten. De koks en de serveersters klimmen samen met de artiesten op tafel om jouw maaltijd te bereiden en te serveren.

foto: Karen Rensma

Bedankt

Mede dankzij jullie gulle giften tijdens de WinterParade hebben wij een bedrag van 1000 euro kunnen schenken aan VluchtelingenWerk Nederland. Bedankt voor jullie steun! Benieuwd wat deze stichting hiermee doet? Lees het hier.

LANGUAGE NO PROBLEM

The WinterParade presents a riveting pallet of theatre, music and other ‘language no problem’ shows on stage, with dinner included. Please choose English in the left menu to find more information.

Groepsarrangement vanaf 25 personen

De WinterParade biedt de mogelijkheid om samen met uw bedrijf, familie of vrienden het jaar in kerstsfeer af te sluiten (Amsterdam) of in te luiden (Haarlem). Wij bieden verschillende groepsarrangementen, variërend van een groepsboeking vanaf 25 personen, tot en met een besloten evenement vanaf 250 personen.

foto: Marjolijn van Dijk

IN DE MEDIA

“De stemming er in brengen dat kunnen deze lui wel.” - PAROOL

 

“de WinterParade. Een initiatief om de cultuurliefhebbende mens op alternatieve manier de kerst in te jagen”. – CLEEFT

 

“Zo voor je neus, stampend en hijgend op die tafels, maakt het wel indruk.” - PAROOL

Concept, film & montage: Willem Weemhoff